ulkoasu

keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Oletteko kuulleet Dodosta?

Näin se on reipas viikko täällä Kajaanissa vierähtänyt. Aika on kyllä mennyt todella nopeeta, paljon en ole ehtinyt olla vaan.

Ensinnäkin harjoittelu on lähtenyt tosi hyvin käyntiin. Mummot tuntuu tykkäävän ja työntekijöiltä oon saanu hyvää palautetta. Ei sillä, oon kyllä viihtynytkin päivätoimminan puolella, siellä kun kaikki on sen verran virkeitä tapauksia, kun itse vielä jaksavat Tupaan tulla. Tänään pääsin vetämään jumpan ja oli kyllä mukavaa, aika vaan meni paljon nopeammin kuin odotin, mutta yhteistyöllä mummojen kanssa saatiin jumppa jatkumaan loppuun asti :)

Jonnan antama haaste olla herkkulakossa on sujunut hyvin, vaikka hankalaa on ollut. Yllättävän hankalaa. Lakkoa ei yhtään helpota se, että Tuvalla leivotaan joka aamu jotain tuoretta, jota saisin syödä navan pullolleen. No opinpahan sanomaan ei. Mummoilla on ollut hieman vaikeuksia ymmärtää tätä pullanmussutuksesta kieltäytymistä, mutta kun kerron, että kyse on tällaisesta haastetempauksesta heltyy heidänkin suupieliin hymy. 

Viime sunnuntaina oli sallittu herkuttelupäivä, palmusunnuntain vuoksi, ja sen kunniaksi käytiin J:n kanssa ostamassa pussillinen irtokarkkeja ja muita pääsiäisherkkuja. Syötiin muutama karkki ja se oli siinä. Yksinkertaisesti ei pystynyt syömään enempää. Ällötti. Pitkään aikaan (viikkoon...:D ) kun ei ollut syönyt makeaa, mataloitui kynnys äklötykseen. Se oli yllätys. Jäipähän herkkuja nyt tulevalle viikonlopulle, jolloin on myös lupa herkutella kohtuudella.




Itsetehtyä pizzaa ei lasketa herkkuihin, sainkin tällaisen yksi ilta syötäväksi ;)


Sain viikko sitten hommattua kuukaudeksi kuntosalikortin kaverin kanssa. Ollaan nyt aika ahkerasti käyty punttisalin puolella ja tänään uskaltauduin ensimmäiselle jumppatunnille. En ole aikaisemmin kokeillut bodycombattia ja nyt vihdoin pääsin sitä testaamaan. No hikihän siinä tuli, niinkuin oli tarkoituskin. Tykkäsin kyllä, askelkuviot sun muut olivat aika helpot, niihin pääsi nopeasti sisälle ja ryhmän mukana pysyi hyvin. Menen varmasti toistekkin, kunnon aggressionpurkuna toimii  (ei sillä että olis mitään patoutumia tai aggressiota ) :) Voin suositella sinullekkin, käy ihmeessä kokeilemassa.




Hyvää pääsiäistä teille kaikille!




-Jatta

sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

A few moments in my day


Itseleivottu aamupalasämpylä.


Suklaata virpojille, joita ei kuitenkaan ikinä tullu :<





Oli niin kaunis sää, että lähdettiin käyttämään Taigaa jäällä juoksemassa.


Lounaaksi lohta ja uuniperunoita salaatin kanssa!




Jälkkäriksi Maraboun suklaamunia omomom!

The power of the mind!

Mikä tekee meidät onnellisiksi? Suurin syy siihen, että ihmiset ovat onnettomia, on se, että he haluavat elämältä muuta kuin se on. Haluamme mahdotonta. Onko siinä mitään järkeä? Se vain vie energiaamme, lisää stressiä, ja tekee meistä onnettomia. Miksi on niin vaikeaa hyväksyä tätä, meneillään olevaa hetkeä? Jos ulkona sataa vettä, miksi keskitämme kaiken energiamme ja ajatuksemme ajattelemalla, että auringon pitäisi paistaa. Emme me voi vesisateelle kuitenkaan mitään! Meitä rupeaa turhauttamaan. Siksi onkin vain parasta sopeutua tilanteeseen ja hommata sateenvarjo.


 Onnellisuuden puute on vain mieleen istutettu ajatus.

Tämä lause sai minut miettimään asioita.. Se on niin totta. Ajatuksillamme me voimme ohjata elämäämme. Sen minä olen tiedostanut jo ennenkin, mutta tämän ajatuksen ottaminen käytäntöön onkin sitten jo paljon haasteellisempaa. Tähän väliin voisin kuitenkin kertoa hienon esimerkin omien ajatusten suuresta voimasta: Hyvä ystäväni päätti kokeilla ajatusten voimaa minun puheitteni ja lukemamme kirjan innoittamana. Hän päätti ajatella punaista kumiankkaa, jonka hän tulisi näkemään, koska sitä niin kovin ajatteli. Hän vielä tarkoituksella valitsi kumiankan väriksi punaisen, sillä silloin hän tietäisi ajatusten voiman oikeasti toimivan, keltainen ankkahan on paljon yleisempi..  Töihin tullessaan hän näki kuin näkikin punaisen kumiankan, jonka joku asiakkaista oli unohtanut hotellihuoneeseen. Kuinka tämä voi olla mahdollista? Ajatus vetää ajateltua asiaa puoleensa. Se johtuu vetovoiman laista. Eli kun ajattelet hyviä asioita, vedät niitä puoleesi. Jos keskität negatiiviset ajatuksesi vesisateeseen, vedät lisää negatiivisia asioita puoleesi.

Voimme elää onnellista elämää elämäntilanteesta riippumatta. Länsimaisessa kulttuurissa on huono tapa ajatella, että onnellisuus olisi riippuvainen statuksesta, ulkomuodosta, tai rahan määrästä. Näin ei ole! Se ei kerta kaikkiaan ole totta. Onnellisuudella ei ole tekemistä terveyden, rahan tai menestyksen kanssa. Millään ulkoisilla tekijöillä ei ole meidän onnellisuutemme kanssa mitään tekemistä. Kaikki lähtee meidän omista ajatuksistamme. Me koemme itse vain meidän omat ajatuksemme ja ulkoinen ei silloin vaikuta onnellisuuteemme. Meidän tulkinnallamme on vaikutusta, meidän ajatuksillamme. Haluammeko ajatella tapahtuneesta positiivisesti vai negatiivisesti, se vaikuttaa kokemukseemme. Tätä on elämä. Kukaan muu tai mikään muu ei estä meitä elämästä onnellista elämää kuin meidän omat ajatuksemme.



Kun ihminen sopeutuu nykyiseen tilanteeseen, eikä vastusta esim. kurjaa oloaan, vaan hyväksyy sen, hänet valtaa tyyneyden tunne ja olo tuntuu kaikista hankaluuksista huolimatta onnelliselta. Olo on rauhallinen ja rentoutunut. Kannattaa ottaa hetki vastaan sellaisena kuin se on, asettua aloilleen ja hyväksyä asioiden todellinen tila. Siinä hetkessä olet onnellinen.

Hyväksy asiat sellaisina kuin ne ovat.


-Jonna


lauantai 23. maaliskuuta 2013

Love yourself enough to live a healthy lifestyle.

Love yourself enough to live a healthy lifestyle.


Tänään on treenauksesta välipäivä, mutta tässä eilisen treeni:

25 sit ups
25 mountain climbers
25 leg raises (each leg)
1 min blank

Repeat 3 times.

-Jonna

torstai 21. maaliskuuta 2013

Give me 50!

Someone busier than you is running right now.

My workout today:

50 Prisoner squats
50 Jumping jacks
50 Mountain climbers
50 Push ups
50 Crunches
50 Side to side crunches

The stronger you are, the better you feel


-Jonna

keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Eat healthy, live healthy, be healthy

Oij vähän oli hyvää oma tekemä kanasalaatti -mun lauantaipäiväinen lounas.


Taiga pääsi eilen pesulle, voi miten reppanalta se näyttää..


Tässä vielä yksi kuva kynsistä ennen kukkien lisäämistä peukaloihin..


Viimeiset mässyt sunnuntai-iltana, mun lemppari pakastepizza njam!



Herkkulakko on sujunut hyvin, ei mulla tee mieli  mitään hyvää viikolla, kun saa syödä viinirypäleitä, ah mun rakkaus<3 Yleensä herkkuhimo iskee perjantaina, sillä herkuttelu on ollut ehkä yksi mun tavoista aloittaa viikonloppu ja päästä rentoutumaan. Nyt onkin aika saada tämänkaltainen ajattelutapa pois ja keksiä muita rentoutumistapoja. Perjantaista ja lauantaista voi tulla melko tiukkoja, mutta sunnuntaina saa taas syödä herkkuja, koska on palmusunnuntai ja suklaamunat vain yksinkertaisesti kuuluu asiaan!:)

Ja tosiaan siitä Jatan antamasta ensimmäisestä haasteesta: Se meni aika huonosti, jos rehellisiä ollaan mulla tuli tanssittua vaan yks kipale. Mulla vaan oli niin hirmu kiire viikko just sillon:< Mut alkoholilakon kanssa en missään nimessä lipsu, oonhan ollu ilman alkoholia parisen viikkoo jo muutenki:) Nyt kun ei tuu ylimääräsiä kaloreita alkoholista, eikä turhista herkuista, niin luulis kropan kiinteytyvän paremmin treenatessa, eikä oo mitään ylimäärästä pöhötystä mahassa juomisen tai suolasen jäljiltä.

Kannustan kaikkia kokeilemaan olemaan jonkin aikaa ilman herkkuja, siitä tulee paljon virkeämpi olo kun syö terveellisesti! Mutta tätäkin enemmän kannustan kokeilla olemaan ilman alkoholia ja huomata miten mahtava fiilis siitä tulee! -Voin sanoa että paljon fressinpi:)

Eat clean and train hard everyday

Toissapäivänä tein jalkatreenin ja eilen viime päivityksessä olleen ohjelman. Tänäänkin pitäis jotain saada aikaseks ja tässä tälle illalle pieni ohjelma:

10 push ups
25 crunches
25 squats
50 jumping jacks
60 second wall squat

Repeat 3 times

You get what you work for, not what you wish for.

-Jonna

sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

So happy-hearted.

Se on loma lusittu ja ehitty käydä koulussakin muutama päivä. Nyt taas takaisin Kajaanissa kuitenkin. Onneksi. Nyt se kauan odotettu harjottelu alkaa. Huomenna. Hui, tuntuupa oudolta, alottaa arki pitkästä aikaa täällä, kotona.

Lomalla sain tehtyä oikeastaan kaikkea mitä oli tarkoitus; näin kavereita pitkästä aikaa, kävin Etelä-Suomessa, Helsingissä ja Lohjalla siskoja moikkaamassa sekä yhtä kaveria Espoossa. Oli kyllä mukava reissu ja mikä ihaninta, sain vihdoinkin nähdä millaisessa majassa Jonna elelee! Niin ja sainhan minä uudet hiuksetkin reissulla. TYKKÄÄN. Ihan kaikkea en saanut aikaan mitä piti; suunniteltiin J:n kanssa että oltais tehty iglu ja nukuttu yö siinä, mutta sää ei oikein sallinut meitä. Ehkä joskus vielä, eikai tässä elämässä mikään kiire ole.

Turhautti hieman ajaa neljän koulupäivän takia Kemiin. Reissuun upposi vaan rahaa ei muuta (unohin yksi ilta puhelimen ja avaimet kämpän sisään niin sekös se sitten olikin mukavaa kierrellä naapureiden ovilla josko joku viittisi avata..ja maksaa 10 e siitä että joku tuli sitten vihdoin aukaisemaan mulle oven). Toisaalta en nyt voi ihan haukkua reissua turhaksi.. Keskiviikkona osallistuin koulun järjestämään jalkapallo turneeseen meidän JALKAIRTI -joukkueella. Voitto tuli, siis henkinen voitto, joten kannatti pelata niin ettei parina seuraavana päivänä voinut kävellä kunnolla saati sitten nauraa. Hävittiin kaikki pelit, mutta saatiin me yksi maali! Ja kaikista tärkeintä oli se että meidän joukkueella oli ainakin hauskaa, tuomarikin sanoi että yleisö kattoo meidän peliä mieluiten kun sillon kentällä tapahtuu :D heh..

Perjantaina sitten ajelin tänne Kajaaniin auto täynnä tavaraa.. Mitään en oo saanu purettua, kaikki on ihan hujan hajan pitkin tätä kämppää. Seuraavaksi siis hieman etsimään niille paikkoja, jotta huomenna voi hyvillä mielin lähteä harjoitteluun jättäen koirat keskenään tänne. Ostin muuten niille D.A.P -haihuttimen, saa nähä onko sillä positiivista vaikutusta nuihin, hope so :) Huomenna on siis jännä päivä kaikin puolin.





J:ltä naistenpäivän kunniaksi :D namnam. Pupu raukka.

JALKAIRTI ennen pelejä. uho päällä.

... ja turnausten jälkeen.

Olen saanut nähtävästi uuden haasteen. Pahapaha. Tosi paha. En voi elää ilman suklaata! Pakko saada edes tummaa! Syön joka päivä jotain hyvää, varsinkin täällä. Pitää saada J mukaan tähän niin helpompi. Lähtihän se itestään siihen veden juontiinkin ja oli parempi tsemppari siinä kun minä ite. Se haaste alkoi hyvin mutta lopussa alkoi hieman unohtua. Kaksi litraa vettä on ihan järkyttävä määrä! Jos jotain muutosta itessä huomasi niin sen, että vessassa sai juosta paljon enemmän :D Toki jos olisi pidemmän aikaa kuin viikon juonut nuin paljon, niin eron olisi huomannut selvemmin. Luulisin ainakin.

Jonnalle nakkaan haasteeksi olla juomatta alkomahooolia tuon saman ajan kuin herkuttelukieltokin on voimassa. Aijaijai, luulisin tämän kuitenkin olevan helppo. Kaikki tuossa saman aikana, kunnon elämäntapamuutos vai miten se oli :D


Kaikkihan on kiinni itsekurista, sitä on hyvä välillä treenata. Mistä tulikin mieleen että kaverin kanssa ollaan suunniteltu että ostetaan yhteen liikuntakeskukseen kuukausikortit ja ruvetaan treenaamaan. Kyllä nyt kilot lähtee ja rantakunto on lähempänä kuin koskaan! Jonnan antama haaste tulee pysymään. Sen lupaan. Yritän ainakin tosissani.  Odotan jo innolla tuloksia :D



Tämä biisi on parhaimmillaan sillon kun kävelee jossain itelle miellyttävässä paikassa ja tuntee itsensä onnelliseksi.  






p.s. kuulin tänään tyyliin ensimmäistä kertaa tälle keväälle kun linnut laulo! aijai, sieltä se kesä tulee!


-Jatta

Delicacy Challenge for me and you!



P heitti minulle haasteen olla maanantaista lähtien kuukausi ilman sipsejä, karkkeja, pikaruokaa tai muita herkkuja. Ainut poikkeus on kuulema limsa ja pähkinät. Sitä siis saa juoda. Mietin ensin että helppo nakki, mutta sitten huomasin pääsiäisen tulevan aivan kohta! Päätin siis olla kokonaisen kuukauden ilman herkkuja, poikkeuksena palmusunnuntai ja neljän päivän pääsiäisloma (silloin pitää kuitenkin muistaa kohtuus!). Ja koska minulla on nämä viisi herkkupäivää, lisään ylimääräiset viisi päivää herkkulakon loppuun, eli seuraavan kerran saan syödä herkkuja 23 päivä huhtikuuta. Jos lakko onnistuu hyvin, voi olla että innostun jatkamaan sitä jopa kauemmin, saa nähdä:p  Saman haasteen heitän nyt Jatalle, ja teille muillekkin. Tervemenoa herkut!





-Jonna

lauantai 16. maaliskuuta 2013

Flowers

Sain vihdoin tehtyä uudet kynnet! Halusin niistä raikkaat ja keväiset, pituuttakin tuli lyhennettyä aikalailla kynsien katkeamisen pelosta. Talvilomallahan minulla katkesi kynsi niin, että oma kynsikin lähti osittain mukana..:s Syynä kylläkin se, että olivat olleet huoltamatta liian kauan..


Olen ollut viime viikolla suurimmaksi osaksi 'sairaslomalla', koska maanantaina leikkasin partaveitsellä vahingossa etusormeeni aikamoisen haavan, joka jouduttiin liimaamaan kiinni. Terveydenhoitaja kielsi minulta treenaamisen, jottei haava aukeaisi. Verenvuoto kun ei meinannut millään tyrehtyä, eikä hän saanut sitä aivan kunnolla liimattua kiinni..

Tänään tein pienen aamutreenin:

50 crunches
15 puhs ups
1 min plank
30 secs plank each side
15 push ups
1 min plank
30 secs side plank each side
50 crunches
1 min raised plank
80 crunches

Treenin jälkeen tuli aivan mahtava olo! Tässä treenin jälkeinen aamupala:


Nyt voisi lähteä käymään ulkona Taigan ja P:n kanssa, siellä kun on aivan ihana ilma! <3


-Jonna

tiistai 12. maaliskuuta 2013

Not red anymore!

On ollu tosi kiireistä viime päivinä.. Äiti, iskä ja Jatta koirineen oli viime viikolla käymässä, joten loppu viikko menikin heidän kanssaan <3. Värjäsin koulussa äidin ja siskon hiukset, kummatkin upealla liukuvärjäystekniikalla joka onkin kuuminta huutoa tällä hetkellä ja jota nähdään varmasti paljon tulevana kesänä. Taiga reppana oli ihan väsähtäny koirakavereiden lähdettyä niin kuin alla olevasta kuvasta huomaa. 


Sunnuntaina käytiin P:n ja Taigan kanssa läheisellä luontopolulla. Käveltiin siellä vähän harhaan ja reissussa meni pari tuntia, mutta ei se mitään, ei ollut onneksi kiire minnekkään. Oli kyllä niin ihana ja aurinkoinen ilma että!



Sunnuntaina tuli myös leivottua amerikkalaisia suklaamuffineja. Sain P:ltä naistenpäivänä lahjaksi muffinivuoan ja olihan sitä kokeiltava, ja onneksi tulikin. Muffineista tuli suussalsulavan hyviä! Tässä teille ohje:

12 kpl

     
200 g voita
2 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
3 kpl munaa
4 1/2 dl vehnäjauhoja
3 rkl kaakaojauhetta
2 tl leivinjauhetta
1 1/2 dl kevytmaitoa
150 g tummaa suklaata
1 rkl sitruunamehua

Lisäksi

1 rkl tomusokeria
Lisäksi
12 isoa paperista muffinivuokaa
Vaahdota pehmeä rasva ja sokerit. Lisää munat yksitellen edelleen vatkaten. Yhdistä vehnäjauhot, kaakaojauhe ja leivinjauhe. Lisää jauhoseos siivilän läpi taikinaan vuorotellen maidon kanssa. Rouhi suklaa karkeaksi rouheeksi. Sekoita taikinaan lopuksi suklaa ja sitruunamehu. Vältä turhaa sekoittamista.
Jaa taikina paperivuokiin pellille. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla 18–20 minuuttia.
Anna suklaamuffinien jäähtyä hetki ennen tarjoamista. Siivilöi amerikkalaisten suklaamuffinien pinnalle tomusokeria.
(maku.fi)




Maanantaina värjättiin mun hiuksia koulussa ja tässä näkyy lopputulos. Latvoista saatiin taiottua aivan ihanan vaaleat, ei mitkään kusenkeltaiset! Päälliosa meni hiukan  liian tummaksi, mutta päätettiin ottaa varman päälle, ettei se heti haalistuisi mitäänsanomattomaksi. Tuntuu kyllä aika oudolta kun ei ole enää punaista tukkaa, joka on sentään palvellut jo n. kuusi pitkää vuotta. Vaihtelu virkistää ja nyt tekis mieli melkein vetää kokonaan blondiksi! No ehkei sentään ihan heti, mutta se voisi olla seuraava projekti..:p


-Jonna


perjantai 1. maaliskuuta 2013

Sydän hakkailee tahdissa rytmin.

Challenge accepted. 

Tulin eilen loman viettoon tänne Kajaaniin, vihdoinkin. Kävin illalla tarkistamassa blogin, sillä kuulin saaneeni haasteen. Nyt on siis ensimmäinen päivä kun mun täytyy Jonnan haastamana juoda 2 litraa vettä päivässä. Onneksi mulla on tukijoukko, sillä Joonas aiko kans ruveta! Jes, helppo homma siis ;) Oon nyt jo ehtiny juua 1/4 tuosta määrästä. 

 Mia anto meille myös haasteen joku aika sitten ja nyt on aika sen toteuttamiseen:
Haasteen säännöt:
Kerro 11 faktaa itsestäsi
Vastaa haastajan 11 kysymykseen 
Keksi 11 uutta kysymystä haastetuille
Haasta 11 bloggaajaa, joilla on alle 200 lukijaa
Kerro bloggaajille, että olet haastanut heidät

Kerro 11 faktaa itsestäsi:

1. Aito ja melkein alkuperäinen kajaanilainen.
2. Muutin syksyllä Kemiin opiskelemaan.
3. Opiskelen sosiaalialaa.
4. Mulla on ikävä mun vaaleita hiuksia.
5. Omistan kaksi koiraa.
6. Loukkaannun helposti.
7. Kaipaan agilitya.
8. Haluaisin oppia soittamaan paremmin kitaraa. Haluaisin myös oman kitaran.
9. Osaan nauttia hetkestä.
10. Mun on vaikea sanoa ei.
11.En jaksa stressata.

Sitten haastajan kysymyksiin:

1. Mitä muuttaisit itsessäsi?
Haluaisin oppia olemaan ottamatta niin helposti itteeni.Ujouttani voisin myös haluta rajoittaa.

2. Millaiset ovat täydelliset hiukset?
Sellaset jotka sopii kasvon piirteisiin ja on luonnollisen näköiset. Ite tykkään henkilökohtaisesti pitkistä hiuksista ja liukuvärjäys on nyt aika in :)

3. Haluaisitko jonkin lemmikin? Miksi?/miksi et?
Tällä hetkellä on ihan tarpeeksi nuissa kahessa :D

4. Onko mikään lapsuuden haaveistasi toteutunut?
On, monikin. Oon aina ollu koiraihminen ja jo pienestä asti haaveillut omasta koirasta jonka saan ihan itse kouluttaa. Nyt mulla on niitä kaksi. Oon myös onnellinen ja kokenut paljon sellasta mitä en välttämättä olis ikinä uskonutkaan.

5. Mikä on tämän hetken haaveesi?
Saisin koulun käytyä ja lastentarhanopettajan pätevyyden. Sitten perustaisin päiväkodin ja ottaisin sinne töihin ainakin äitin ja siskon. Se olis sellanen hoitopaikka jossa myös Milli ja Rita olis läsnä. Lyhyemmällä tähtäimellä haaveilen että mulle tulis mahollisuus suorittaa tuo tutkinto Kajaanissa tai että jotain niin yllättävää tapahtuis ettei mun tarviis yksin möyröttää Kemissä.

6. Miten valitset ystäväsi?
Nyt kun mietin, niin ei ystäviä voi valikoida. Ystävät vain on. Jos jonkun seurassa viihtyy ja henkilö on aito ja näin, niin jotenkin automaattista ehkä että tästä tulee ystävä. Aitous ja luotettavuus ovat tärkeitä.

7. Millanen unelmienmies olisi?
Pehmeän lihaksikas, leveä harteinen. Luonne on kuitenkin tärkeämpi; luotettava ja rehellinen. Aito. Rakastava. Hellä. Sellainen joka haluaa vain minut. Sopivan romanttinen :)

8. Mikä on lempipuuhasi kotona?
Fiilistellä musiikkia jonkun tärkeän ihmisen kanssa.

9. Jos voittaisit lotossa, mitä teksisit?
Rakennuttaisin oman talon. Ostaisin kitaran. Kävisin Australiassa.

10. Kesä vai talvi? Miksi?
Tämä on vaikea.. Kesällä on enemmän elämää ja lämmintä. Talvella taas kaikki pysähtyy, on aikaa pysähtyä paremmin itselläkin. Rakastan saunaa. Menee aika fifty-fifty.

11. Onko sinulla suunnitelmia kuluvalle vuodelle?
Onon, harjoittelun teen täällä Kajaanissa ja toivon mukaan saan kesätöitäkin täältä ja syksyn harjoittelupaikan. Sitten taas takasin Kemiin ja en tiedä.


Tässä kysymykset haastetuille:

1. Oletko tyytyväinen elämääsi? Miksi/Miksi et?
2.Minkä ikäinen haluaisit olla nyt? Miksi?
3. Elämäsi tärkeimmät asiat?
4. Mitä haluaisit oppia?
5.Mitä piirrettä inhoat ihmisessä?
6. Mikä on paheesi?
7. Mitä teet jos tunnet että kaikki menee päin helvettiä?
8. Miten motivoit itseäsi?
9. Jos saisit päättää eläisitkö jossain menneisyydessä, nyt vai tulevaisuudessa niin millä "aikakaudella" eläisit? Miksi?
10.Turhinta elämässä?
11. Mitä odotat elämältäsi?

Ja tässä (11) haastettua:
Jude, Sallamari, julia, Susanna, LimeLion, Saara, Jennica, Iitu, Anna, MRS.L, elina


Tähän loppuun vielä haaste Jonnalle; tanssi joka päivä sille päivälle valittu kappale.


Perjantai


Lauantai


 


Sunnuntai (hyvää krapulapäivää!)



Maanantai



Tiistai



Keskiviikko


 
Torstai





 Loppuun vielä haasteeseen liittyen:






-Jatta